ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ADELCO KIDS

 1. H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ADELCO A.E.», (στο εξής η «ADELCO»), που εδρεύει στο Μοσχάτο Αττικής, οδός Πειραιώς 37, διοργανώνει προωθητική ενέργεια/διαγωνισμό (στο εξής «ο Διαγωνισμός») στο πλαίσιο προώθησης των προϊόντων της σειράς ADELCO KIDS, η οποία θα φιλοξενηθεί στην ιστοσελίδα της ADELCO www.adelcokids-magic.gr
 2. Την οργάνωση και διαχείριση των διαδικτυακών εργαλείων για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στην συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια και ιδίως το τεχνικό μέρος της παρούσας προωθητικής ενέργειας έχει αναλάβει η εταιρεία με την επωνυμία ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΟΥΣΗΣ (διακριτικός τίτλος DK Advertising) που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Ασημάκη Φωτίλα αρ. 7 (στο εξής «η DK»), σε συνεργασία με την ADELCO. Χορηγός του Διαγωνισμού είναι η ίδια η διοργανώτρια «ADELCO A.E.», η οποία, θα παρέχει τα Δώρα στους νικητές.
 3. Τα έπαθλα του διαγωνισμού (στο εξής «τα Δώρα») είναι:
  1. Ένα ταξίδι για (4) άτομα (2 ενήλικες/2 παιδιά ή 1 ενήλικας/3 παιδιά) στην Disneyland της Γαλλίας. Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί από 15/04/18 μέχρι 17/06/18. Το ταξίδι περιλαμβάνει:
   • Διαμονή τριών (3) διανυκτερεύσεων (4 ημέρες) σε ξενοδοχείο τριών ή τεσσάρων αστέρων στην Disneyland σε οικογενειακό δωμάτιο για 2 ενήλικες και 2 παιδιά με ημιδιατροφή καθημερινά.
   • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση Αθήνα-Παρίσι-Αθήνα με 1 αποσκευή ανά άτομο (μέχρι 20 κιλά) για 4 άτομα.
   • Μεταφορά από το αεροδρόμιο προς το Πάρκο και πίσω (άφιξη/αναχώρηση).
   • Φόρους αεροδρομίου.
   • Εισιτήρια εισόδου στα πάρκα για 4 ημέρες.
   • Τουλάχιστον ένα μέλος της νικήτριας οικογένειας θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών.
   • Ο νικητής και τα άτομα που θα συνταξιδέψουν μαζί τους θα πρέπει να διαθέτουν όλα τα απαιτούμενα έγγραφα για το ταξίδι τους. Η ευθύνη καθώς και τυχόν κόστος για τη συγκέντρωση όλων των απαραίτητων εγγράφων για το ταξίδι βαρύνει αποκλειστικώς και μόνο τον νικητή και πάντως όχι την ADELCO.
   • Ο νικητής και τα άτομα που θα συνταξιδέψουν μαζί του υποχρεούνται να παρέχουν στον ταξιδιωτικό πράκτορα αντίγραφο των επίσημων εγγράφων τους για επαλήθευση της σωστής και ακριβούς αναφοράς του ονόματος τους.
   • Ο νικητής θα πρέπει να αποδεχτεί και συναινέσει ρητώς στους όρους του ταξιδιωτικού πρακτορείου που διοργανώνει το ταξίδι.
   • Η διοργανώτρια εταιρεία (ADELCO) πρέπει να ενημερωθεί τουλάχιστον 1μήνα πριν την ημερομηνία αναχώρησης για το ταξίδι. Από τη στιγμή που τα ονόματα και οι ημερομηνίες έχουν οριστεί και προγραμματιστεί δεν είναι δυνατή η αλλαγή τους χωρίς επιπλέον κόστος, το οποίο καταβάλλεται στο ταξιδιωτικό πρακτορείο.
   • Η ADELCO ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν άλλες υπηρεσίες λάβουν οι νικητές κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Disneyland.
   • Οποιοδήποτε κόστος μετακινήσεων από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών δεν συμπεριλαμβάνεται στο δώρο του διαγωνισμού και ως εκ τούτου θα βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον νικητή του Διαγωνισμού.
   • Το κόστος μετακινήσεων (εκτός από τη μεταφορά από το αεροδρόμιο Παρισιού προς το πάρκο και πίσω) καθώς και οποιοδήποτε κόστος διατροφής (πλην της προαναφερόμενης ημιδιατροφής) κατά την παραμονή του νικητή και των ατόμων που θα ταξιδέψουν μαζί του στην Disneyland δεν συμπεριλαμβάνεται στο δώρο του διαγωνισμού και θα βαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον νικητή του διαγωνισμού και τους συμμετέχοντες στο νικητήριο ταξίδι και όχι την ADELCO.
   • H ADELCO ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν έξοδα ή και άλλα απευχθέντα συμβάντα προκύψουν στουν νικητή και τους συμμετέχοντες στο ταξίδι κατά την μετακίνηση τους από το τόπο διαμονής τους ως το σημείο/χώρο παροχής των υπηρεσιών που έχουν κερδίσει με το δώρο τους.
   • H ADELCO ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν απεργίες, καθυστερήσεις, τρομοκρατικές ενέργειες ή άλλα γεγονότα σχετικά με καθυστερήσεις ή ακόμη και με αναβολή του ταξιδιού.
  2. 40 δωροεπιταγές αξίας 50 ευρώ η καθεμιά από τα καταστήματα PUBLIC.
   • Η δωροεπιταγή δεν είναι ονομαστική και ενσωματώνει υπόσχεση προς παροχή στον κομιστή.
   • Η χρήση της δωροεπιταγής γίνεται εφάπαξ και για το σύνολο του ποσού της σε οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα PUBLIC της χώρας.
   • H διάρκεια, μέσα στην οποία μπορεί να γίνει χρήση της, είναι οχτώ (8) μήνες από την ημερομηνία της κλήρωσης. Μετά την παρέλευση της άνω 8μηνης προθεσμίας, η δωροεπιταγή απενεργοποιείται και δεν είναι εφικτή η εξαργύρωσή της ή αντικατάστασή της.
   • Η δωροεπιταγή δεν μπορεί να εξαργυρωθεί με μετρητά, μπορεί μόνο να ανταλλαχθεί με αγοραζόμενα εμπορεύματα τουλάχιστον ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, καταβάλλοντας τη διαφορά.
   • Από την εξαργύρωση της δωροεπιταγής εξαιρούνται οι συναλλαγές για τις οποίες τα καταστήματα PUBLIC προβλέπουν ως μόνο τρόπο πληρωμής την καταβολή μετρητών (μετρητοίς) και συγκεκριμένα για την εξόφληση λογαριασμών και εγγυήσεων τηλεφωνίας, την εξόφληση λογαριασμών Κοινωφελών Οργανισμών καθώς και τις εισπράξεις για λογαριασμό προμηθευτών που αφορούν την αγορά εφαρμογών (apps), μουσικής και e-books.
   • Κάθε γνήσια δωροεπιταγή φέρει στην μπροστινή πλευρά 4χρωμία το ποσό της δωροεπιταγής, το λογότυπο PUBLIC και στην πίσω πλευρά αυτής γραμμοκώδικα ασφαλείας (barcode) και εκτύπωση ασφαλείας glossmark. Σε περίπτωση που τα στοιχεία του barcode ή/και της 4χρωμίας στην αξία της δωροεπιταγής ή/και στην εκτύπωση ασφαλείας glossmark είναι καθ’ οιονδήποτε τρόπο αλλοιωμένα, έτσι ώστε να μην είναι βεβαία η γνησιότητα της δωροεπιταγής, το κατάστημα PUBLIC έχει δικαίωμα να αρνηθεί την ανταλλαγή της με εμπορεύματα.
   • Η δωροεπιταγή πρέπει να φυλάσσεται, όπως τα μετρητά χρήματα, καθώς σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής δεν αντικαθίσταται ούτε ακυρώνεται. Η ADELCO και τα καταστήματα PUBLIC δεν ευθύνονται σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής δωροεπιταγής μετά από την παράδοσή της στον νικητή.
   • Τα καταστήματα PUBLIC ανταλλάσσουν την προσκομισθησόμενη δωροεπιταγή παραδίδοντας στον κομιστή εμπορεύματα τουλάχιστον ίσης ή μεγαλύτερης αξίας (εφόσον έχει καταβάλει τη διαφορά) χωρίς να διενεργούν έλεγχο ταυτοπροσωπίας και δεν φέρουν ευθύνη γι’ αυτό.
  3. 100 σετ με προϊόντα ADELCO KIDS
   • Κάθε σετ για αγόρια αποτελείται από: Σαμπουάν για μαλλιά και σώμα (300ml), Gel Χτενίσματος (200ml), Κρεμοσάπουνο (300ml) και κάθε σετ για κορίτσια από: Σαμπουάν-Conditioner για μαλλιά και σώμα (300 ml), Σπρέι για εύκολο χτένισμα (200ml), Κρέμα μαλλιών (150ml). Κάθε νικητής επιλέγει ένα από τα προαναφερόμενα σετ.
 4. Η ADELCO διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους, κατά την απόλυτη κρίση της, να ανακαλεί, παρατείνει ή να μειώνει τη διάρκεια του Διαγωνισμού, να αλλάζει τα προσφερόμενα έπαθλα με άλλα κατά τη διάρκεια που Διαγωνισμού, χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση και με μόνη την παρακάτω αναφερόμενη διατύπωση: Οι προαναφερόμενες τροποποιήσεις θα πραγματοποιούνται με σχετική ανάρτηση των τροποποιημένων όρων στον διαδικτυακό τόπο http://www.adelcokids-magic.gr. Η ADELCO δεν υποχρεούται, αλλά δύναται, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, να ειδοποιήσει, όπου είναι δυνατό, τους συμμετέχοντες και με άλλους πρόσφορους τρόπους, π.χ. με την αποστολή ενημερωτικού ηλεκτρονικού μηνύματος.

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΟΙ ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 1. O Διαγωνισμός αρχίζει στις 01/09/2017 και ώρα Ελλάδος 8:00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 15/01/2018 και ώρα 23:59. Συμμετοχές υποβαλλόμενες πριν ή μετά από την εν λόγω περίοδο δεν θα λαμβάνονται υπόψη και θα αποκλείονται από τον Διαγωνισμό.
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό έχουν όσα φυσικά πρόσωπα έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας τους και ταυτόχρονα κατοικούν μόνιμα στην Ελλάδα.
 3. Από το Διαγωνισμό εξαιρούνται τα στελέχη και οι υπάλληλοι/εργαζόμενοι των εταιριών «ADELCO» και «DK», καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους έως δεύτερου βαθμού.
 4. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του παρόντος, η συμπλήρωση της φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα www.adelcokids-magic.gr και η εισαγωγή του μοναδικού εξαψήφιου (6ψηφιου) κωδικού, ο οποίος θα υπάρχει στις συσκευασίες της σειράς ADELCO KIDS που αναφερονται κατωτέρω.
 5. Πολλαπλή συμμετοχή στον Διαγωνισμό του ίδιου προσώπου επιτρέπεται.
 6. O Διαγωνισμός αφορά στις παρακάτω συσκευασίες της σειράς ADELCO KIDS που φέρουν την ένδειξη επι της συσκευασίας, με αυτοκόλλητη ετικέτα .
  • Adelco Kids Σαμπουάν – Ντούς για Μαλλιά και Σώμα (300ml)
  • Adelco Kids Σαμπουάν – Conditioner για Μαλλιά και Σώμα (300ml)
  • Adelco Kids Σαμπουάν – Ντούς για Μαλλιά και Σώμα με Άρωμα Σοκολάτας (300ml)
  • Adelco Kids Σαμπουάν – Ντούς Προστασία και Λάμψη (450ml)
  • Adelco Kids Gel Χτενίσματος (200ml)
  • Adelco Kids Σπρέι για Εύκολο Χτένισμα (200ml)
  • Adelco Kids Σπρέι – Conditioner για εύκολο χτένισμα (200ml)
  • Adelco Kids Κρέμα Μαλλιών (150ml)
  • Σετ Δώρου - Adelco Kids Κολόνια (100ml) για Αγόρι με Δώρο Ρολόι και Gel Χτενίσματος (200ml)
  • Σετ Δώρου - Adelco Kids Κολόνια (100ml) για Κορίτσι με Δώρο Ρολόι και Σπρέι για Εύκολο Χτένισμα (200ml)
 7. Για την έγκυρη συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες πρέπει να συμπληρώσουν πλήρως και σωστά όλα τα υποχρεωτικά πεδία της φόρμας συμμετοχής (Τίτλος – αληθινό Όνομα και Επίθετο – Email – Κινητό τηλ – Μοναδικό Kωδικό) και να ολοκληρώσουν επιτυχώς τη συμμετοχή τους. Οι συμμετέχοντες φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη για την πλήρη και ορθή συμπλήρωση και υποβολή των πραγματικών στοιχείων τους. Ελλιπής ή μη ορθή ή μη αληθής συμπλήρωση των στοιχείων των συμμετεχόντων παρέχει το δικαίωμα στην «ADELCO» να ακυρώσει την συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό.
 8. Όλες οι έγκυρες συμμετοχές καταχωρούνται αμέσως σε λίστα (βάση δεδομένων) που θα τηρεί η «ADELCO».
 9. O Διαγωνισμός διεξάγεται αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου και συνεπώς η συμμετοχή σε αυτόν απαιτεί και προϋποθέτει τη δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο και την κατοχή έγκυρης και εν ενεργεία διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθώς και την επίσκεψη στο διαδικτυακό τόπο της ADELCO www.ADELCOkids-magic.gr με τον τρόπο που εξειδικεύεται στους παρόντες όρους.
 10. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στο πλαίσιο των χρηστών και συναλλακτικών ηθών. Αν οποιαδήποτε ενέργεια ή συμπεριφορά κάποιου συμμετέχοντος κριθεί (βάσει ενδείξεων) από την ADELCO παράνομη ή καταχρηστική ή αντισυμβατική (χωρίς να φέρει η ADELCO το βάρος της απόδειξης), τότε η ADELCO έχει το δικαίωμα να τον αποκλείσει τελείως από το Διαγωνισμό, ακόμη και να ακυρώσει το δώρο.
 11. Η ADELCO αποφασίζει για το αποτέλεσμα του Διαγωνισμού και για τους τελικούς νικητές τηρούσα τη διαδικασία και τους όρους του παρόντος. H ADELCO διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη συμμετοχή προσώπων που δεν πληρούν, κατά την απόλυτη και ανεξέλεγκτη κρίση της, τους όρους του Διαγωνισμού ή για γενικότερους τεχνικούς λόγους, οποιαδήποτε στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφερομένων των περιπτώσεων της απάτης, της μη έγκυρης ή έγκαιρης συμμετοχής κλπ.
 12. Όλα τα δώρα του Διαγωνισμού είναι προσωπικά με αυστηρώς προσωποπαγή χαρακτήρα, δεν μεταβιβάζονται, δεν εκχωρούνται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα. Οι νικητές θα ενημερωθούν για όλες τις λεπτομέρειες της παραλαβής κάθε δώρου με τηλεφωνική επικοινωνία ή μέσω e-mail. Η μη εμφάνιση νικητή ή η άρνηση παραλαβής του δώρου καθώς και η άκυρη ή η ακυρώσιμη συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγονται την οριστική απώλεια του δικαιώματος διεκδίκησης του δώρου.
 13. Οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό, παρέχουν τη ρητή συγκατάθεση και εξουσιοδότησή τους στη ADELCO για την προβολή του Διαγωνισμού ή/και των αποτελεσμάτων του μέσω οποιουδήποτε έντυπου και ηλεκτρονικού μέσου (συμπεριλαμβανομένου και του INTERNET) επιλέξει η ADELCO. Έτσι η ADELCO διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιεί και να δημοσιεύει για διαφημιστικούς σκοπούς τον κατάλογο των νικητών, των επιλαχόντων και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικά με το Διαγωνισμό, για διαφημιστικούς σκοπούς. Ειδικότερα έχει το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα των νικητων και να δημοσιεύει φωτογραφίες των νικητών στον ιστότοπο της ADELCO , στο internet, στα social media, σε οποιοδήποτε έντυπο της ADELCO ή σε μέσα μαζικής ενημέρωσης (τηλεόραση, ραδιόφωνο, κ.τλ) και να προβαίνει σε διαφημιστική προβολή κάθε σχετικού γεγονότος, όπως, ενδεικτικά, της παραλαβής των Δώρων. Η συμμετοχή παρέχει αυτομάτως αναφορικά με τα προαναφερόμενα και την προς τούτο ρητή συναίνεση και εκχώρηση των αναγκαίων πνευματικών δικαιωμάτων, δικαιωμάτων χρήσης της εικόνας, ατελώς, χωρίς καμία οικονομική αξίωση ή απαίτηση των συμμετεχόντων και χωρίς την καταβολή σε αυτούς οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης.
 14. Η ADELCO δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη, ποινική ή αστική, προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα τυχόν συμβεί και/ή ζημία και/ή για οποιαδήποτε σωματική ή άλλη βλάβη τυχόν προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με τα Δώρα, την χρήση των Δώρων ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία. Η ADELCO και η DK δεν φέρουν ευθύνη για τυχόν ελαττώματα στα δώρα και δεν υπέχουν ούτε αναλαμβάνουν οποιαδήποτε υποχρέωση έναντι των συμμετεχόντων και οι νικητές θα πρέπει να απευθύνονται αποκλειστικά στην κατασκευάστρια, παραγωγό ή παρέχουσα την υπηρεσία εταιρεία του κάθε Δώρου. Η διοργανώτρια εταιρεία (ADELCO) φέρει ευθύνη μόνο για τα προϊόντα Adelco Kids που θα προσφέρει στους νικητές.
 15. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΝΙΚΗΤΩΝ
  • Για την ανάδειξη των νικητών και των επιλαχόντων νικητών του Διαγωνισμού για καθένα από τα Δώρα θα πραγματοποιηθεί κλήρωση στις 15/01/2018 με χρήση του αυτοματοποιημένου ηλεκτρονικού εργαλείου «random.org». Τα ονόματα των νικητών και των επιλαχόντων θα αναρτηθούν στη σελίδα της www.adelcokids-magic.gr την μέσα σε 24 ώρες από την ημερομηνία της κλήρωσης.
  • Η ADELCO θα ενημερώνει: (α) όλους τους συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό σχετικά με τα στοιχεία των νικητών, με ανάρτηση αυτών στο διαδικτυακό τόπο www.adelcokids-magic.gr και (β) τους νικητές του Διαγωνισμού, με την αποστολή σχετικού γραπτού μηνύματος, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν δηλώσει, προκειμένου να συλλέξει τα ελάχιστα αναγκαία δεδομένα τους (ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση, κλπ.), με σκοπό την ταυτοποίηση των προσώπων ώστε να είναι δυνατή η αποστολή των επάθλων στη σωστή διεύθυνση.
   Σε περίπτωση άρνησης συμμετέχοντος να παρέχει τις ανωτέρω πληροφορίες, ουδεμία ευθύνη θα φέρει η ADELCO για εσφαλμένη αποστολή επάθλων, ενώ παρέχεται σε αυτήν (ADELCO) το δικαίωμα να ακυρώσει την εν λόγω συμμετοχή. Για την παραλαβή κάθε δώρου, ο νικητής υποχρεούται να βεβαιώσει την ταυτότητα του, επιδεικνύοντας επίσημο έγγραφο (περιοριστικά: διαβατήριο, αστυνομική ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης ή βιβλιάριο υγείας).
  • Οι Νικητές οφείλουν να αποδεχθούν τα Δώρα, απαντώντας ηλεκτρονικά (με email) στο ανωτέρω ηλεκτρονικό μήνυμα της ADELCO εντός αποκλειστικής προθεσμίας 20 ημερολογιακών ημερών από την αποστολή σε αυτούς του αρχικού ως άνω ηλεκτρονικού μηνύματος ή την τηλεφωνική ενημέρωσή τους. Εάν παρέλθει το χρονικό αυτό διάστημα και ο Νικητής, παρά το γεγονός ότι τα στοιχεία του έχουν αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο, δεν έχει απαντήσει για οποιονδήποτε λόγο (συμπεριλαμβανομένων και των απρόοπτων γεγονότων και της ανωτέρας βίας) στο ηλεκτρονικό μήνυμα που του έχει σταλεί ή η ηλεκτρονική του διεύθυνση δεν είναι έγκυρη ή έχει απενεργοποιηθεί, καθώς επίσης και αν έχει αρνηθεί ή αδρανήσει για οποιοδήποτε λόγο (συμπεριλαμβανομένων και των απρόοπτων γεγονότων και της ανωτέρας βίας) να παραλάβει ταχυδρομικά το δώρο του ή αν η διεύθυνσή του δεν είναι η ορθή, δεν κατοικεί, απουσιάζει ή δεν βρίσκεται εκεί ή αν η συμμετοχή του ακυρωθεί ή αν δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις συμμετοχής του στον Διαγωνισμό, χάνει κάθε δικαίωμα ή αξίωσή του επί του συγκεκριμένου δώρου και στην θέση του υπεισέρχεται επιλαχών νικητής από τη λίστα των επιλαχόντων στον οποίο παρέχεται προθεσμία 15 εργασίμων ημερών να αποδεχτεί ή να απορρίψει το προσφερόμενο δώρο. Εάν ούτε και ο επιλαχών αποδεχθεί το Δώρο κατά τα ανωτέρω, το Δώρο παραμένει εις χείρας της ADELCO, η οποία δικαιούται να το αξιοποιήσει ή να το διαθέσει περαιτέρω, όπως επιθυμεί.
 16. Η ADELCO δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν άκαρπες προσπάθειες ειδοποίησης των νικητών που οφείλονται σε μη λήψη ή μη ανάγνωση από αυτούς, για οποιονδήποτε λόγο, του ως άνω ηλεκτρονικού μηνύματος, καθώς και για τυχόν μη αποστολή για οποιονδήποτε λόγο στη ADELCO του προαναφερθέντος απαντητικού ηλεκτρονικού μηνύματος αποδοχής εκ μέρους των νικητών ή μη λήψη του μηνύματος αυτού για οποιονδήποτε λόγο από την ADELCO.
 17. Μετά από την εκπνοή της Διάρκειας του Διαγωνισμού και την απόδοση του δώρου στον νικητή κατά τα προαναφερόμενα, ουδεμία απολύτως υποχρέωση της ADELCO υφίσταται προς τους Συμμετέχοντες.
 18. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
  • Οι συμμετέχοντες με την συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό παρέχουν στη ADELCO τη συγκατάθεση και την άδειά τους σύμφωνα με τον ν. 2472/1997 και τον ν. 3471/2006 για τη χρήση και επεξεργασία των προσωπικών τους στοιχείων και δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από την ADELCO, τα οποία γνωστοποιούν οι ίδιοι για το σκοπό και στο πλαίσιο του Διαγωνισμού. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες δίδουν ρητώς την συγκατάθεσή τους προς την ADELCO, όπως επεξεργαστεί τα ανωτέρω στοιχεία που αυτή συγκεντρώνει στο πλαίσιο του παρόντος Διαγωνισμού.
  • Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε συμμετέχων δεν επιθυμεί να συνεχιστεί η επικοινωνία του με τη ADELCO στο πλαίσιο του Διαγωνισμού ή/και να μην χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία του για τους ανωτέρω σκοπούς ή/ και να διαγραφούν τα στοιχεία του και να μην του αποστέλλεται οποιαδήποτε προωθητική ή άλλη επικοινωνία από την ADELCO, παρόλο που είχε προηγουμένως παράσχει την συγκατάθεσή του σχετικά, έχει τη δυνατότητα να γνωστοποιήσει την άρνησή του σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας επικοινωνώντας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@adelco.gr Ή στη διεύθυνση της εταιρείας: Πειραιώς 37, 183 46 Μοσχάτο (υπόψη κας Νικολαϊδου)
 19. Κάθε διένεξη, διαφορά ή διαφωνία που δεν θα επιλυθεί φιλικά και απορρέει από τον παρόντα Διαγωνισμό ή σχετίζεται με αυτόν, θα επιλύεται αποκλειστικά από τα Δικαστήρια της Αθήνας (αποκλειόμενης οποιασδήποτε άλλης δικαιοδοσίας ακόμη και συντρέχουσας) σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο.


Για την ADELCO AE

Ευάγγελος Κολοκοτρώνης
Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος